Step by step memulakan bisnes coklat dari rumah

TERBONGKAR!-Dulu Mereka Ketawakan Saya Kerana Saya Buat Bisnes Coklat Ni.

Tapi, Hari Ini Mereka Pula Minta Saya Ajar Bagaimana Menjalankan Bisnes Coklat

 Apabila Melihat RM6780 Setiap Bulan Masuk Ke Akaun Bank Saya!

Percayalah… strategi, teknik & tips yang saya bongkarkan sama sekali tidak memerlukan anda membina kilang atau pejabat, tidak perlu membeli mesin beratus ribu ringgit, tidak perlu mendapatkan pekerja malah anda boleh mulakan bisnes coklat dalam 24 jam selepas mendapatkan Pakej Pakar Coklat!

Tidakkah ianya cukup menarik?

 Bukti Live Pembeli yang telah mendapatkan Pakej Pakar Coklat!

Sebelum saya meneruskan bicara, izinkan saya bertanya kepada anda tentang beberapa perkara.

Adakah anda seorang :

  • Graduan yang sedang menjadi penganggur terhormat?

    Mungkin terdetik dalam hati anda “ resume dah hantar banyak, tapi tak de pun kompeni panggil temuduga. Surat dari PTPTN dah bagi amaran ni.”

  • Adakah anda sedang mencari pendapatan sampingan walaupun anda sekarang sudah bekerja tetap?

    Ya! Maklumlah kalau setakat kerja makan gaji je zaman ni payah lah. Perbelanjaan harian semakin lama, semakin mahal. Minyak kereta, sewa rumah, hutang kad kredit. Pendek kata, kalau setakat mengharapkan gaji je memang tak cukup.

  • Surirumah sepenuh masa? Tapi berniat untuk meningkatkan ekonomi keluarga anda?

    Inilah masanya! Apa kata anda manfaatkan masa yang anda miliki di n melakukan perkara yang boleh membantu ekonomi keluarga anda. Sekiranya anda betul-betul nak tau,baca laporan ni sehingga habis.

  • Seorang pelajar yang nak mencari side income?

    Saya tahu anda juga tidak mahu ketinggalan untuk memiliki handset model terkini samping dilengkapi gajet-gajet canggih seperti kawan anda lain.

    Anda juga berkeinginan untuk memakai seluar baju berjenama mengikut trend terkini. Tapi duit yang ada hanya cukup-cukup sahaja untuk urusan pembelajaran anda di kampus/kolej. Mungkin ini yang anda katakana kepada diri anda sendiri “ Aku kena buat sesuatu untuk mencari side income!”

  • Bakal bersara tidak lama lagi?

    Jika anda akan bersara tidak lama lagi, tetapi masih tiada idea untuk mengembangkan duit pencen/kwsp anda daripada terbuang begitu sahaja. Saya ada jalannya untuk anda.

  • Siapa sahaja anda yang ingin menjana pendapatan dengan hanya membuat coklat dari rumah? Duit Nak kumpul duit kahwin ke, nak buat simpanan masa depan ke dan macam-macam lagi!

 

Jika YA! Tanpa mengira jantina anda sama ada lelaki atau wanita, anda perlu membaca laporan ini sehingga tamat kerana saya akan bongkarkan rahsia bagaimana saya menjana pendapatan hanya dari rumah dengan membuat coklat sahaja!

 

Dari : Dapur Fariha Norbaya @Farin
Tarikh:
Kepada : usahawan/bakal usahawan coklat hand made

Per : Bisnes Coklat Hand Made

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Pertama sekali, saya ingin mengucapakan tahniah dan terima kasih kepada anda sudi membaca lebih lanjut laporan ini.

Ini menunjukkan anda benar-benar serius untuk mengetahui bagaimana rahsia saya menjalankan bisnes coklat ini.

Anda Tahu Tak Bisnes Coklat Hand Made ni?

  • Bahasa melayunya dipanggil coklat buatan tangan
  • Kalau dalam omputih = Chocolate Hand Made
  • Coklat ni dibuat dalam pelbagai bentuk dan corak yang menarik & sedap!
  • Sekarang coklat jenis ni memang mendapat banyak permintaan!

Itu serba ringkas cerita tentang coklat hand made.

 

Sekarang saya nak bagitau anda suatu berita baik punya!

Tahukah Anda Bisnes Coklat Memberi Keuntungan *200% & Mudah Dijalankan Kerana...

  • Modalnya tak la besar mana pun. Bisnes apa pun anda jalankan perlukan modal. Kalau bisnes tak bermodal namanya nak menipu la tu..
  • Boleh dilakukan secara Part Time atau Full Time - Sudah ramai bekas peserta kelas saya mengaut keuntungan dari bisnes coklat ni sama ada part time atau sepenuh masa! Anda bila lagi?
  • TIDAK perlu peralatan canggih- manggih!- Cukup ada ________dan ________ dah boleh lakukan..
  • MARGIN KEUNTUNGAN ANDA TENTUKAN SENDIRI! – Anda tak percaya keuntungan anda lebih daripada 200% dengan bisnes coklat ni? Jom saya tunjukkan!

Anggaran sepaket coklat compound boleh menghasilkan 90 biji coklat.

Sepaket coklat compound harga biasa = RM18.00
Anda menjual sebiji coklat = RM0.90
90 biji coklat x RM0.90= RM81.00

Kos = RM18
Harga Jual = RM81.00

Untung : RM63.00

Keuntungan > 200%!!

Apabila anda mendapat Tempahan 1000 biji,
anda darab sendiri? Lumayan bukan?

  • Sentiasa ADA PERMINTAAN! – Apabila anda bertindak sekarang memiliki kemahiran membuat coklat dengan pantas! Percayalah, selepas ini beratur pelanggan anda membuat tempahan! Ada yang nak buat coklat hantaran, ada yang nak buat sebagai cenderahati, ada nak buat hadiah.. WOW!, maknanya memang ada permintaan yang tinggi bisnes ni!
  • TIDAK Perlukan Pekerja – Anda tidak perlukan khidmat orang lain untuk membantu anda. Bisnes coklat cara saya begitu mudah sehingga anda seorang sahaja sudah mampu menguruskannya.
  • TIDAK Perlu Kilang @ Pejabat – Cukup sekadar ruang dapur di rumah anda sahaja. Anda kini sudah bergelar usahawan coklat yang berjaya!

 

“ Kalau macam ni, sekarang jugak aku nak mulakan bisnes coklat ni!”

Tapi Awas ,Jika Anda Tersilap Langkah Buruk Padahnya…

Cuba anda baca kisah kesilapan saya di bawah ini untuk iktibar anda.

ANDA JANGAN ULANGI
KESILAPAN SAYA!

Di kala rakan sebaya saya berebut-rebut menghantar resume dengan harapan dipanggil temuduga, saya pula telah mengambil keputusan yang amat drastik. Saya telah memilih untuk terjun dalam bidang keusahawanan!

Memang benar Rasulullah SAW sendiri mengatakan 9/10 punca rezeki adalah PERNIAGAAN!

Pada peringkat awalnya, saya telah memilih untuk menjalankan bisnes coklat hand-made(buatan tangan) sebagai produk utama bisnes saya. Tetapi perancangan saya tiba-tiba terbantut apabila saya menghadapi masalah besar:

  • Saya sendiri tak tahu nak bermula bagaimana nak buat coklat buatan tangan ni?
  • Saya pun tak tahu apa bahan nak guna?
  • Apabila dah tahu bahan nak pakai, saya pening kat mana nak mencari bahan-bahan untuk membuat coklat ?
  • Bila dah ada bahan, nak try buat coklat. Tapi GAGAL! Nak pergi kelas jauh dan mahal pulak tu.

Malah ada suara-suara sumbang mula kedengaran memerli saya masa tu..

Tetapi berkat kesungguhan saya..

Akhirnya, setelah saya berjumpa dengan “RAHSIA” untuk membuat coklat ini menjadi sedap. Timbul pula masalah lain iaitu:

Pening juga saya memikirkannya. Sedih memikirkan bagaimana nak buat masa tu.

  • Bagaimana nak memasarkan coklat yang saya buat ni?

Kisah saya tamat di sini.

 

Tiada Yang Mustahil..

Saya dapat rasakan aura posotif anda sekarang!

Anda memang benar-benar serius nak memulakan bisnes coklat, kalau boleh sekarang juga bukan anda nak start. Tetapi, adakah “perkara” ini sedang menghantui diri anda sekarang. Adakah anda:

  • TAK TAHU nak bermula bisnes coklat?
  • TAK TAHU kemahiran buat coklat yang sedap?
  • TAK TAHU apa resepi coklat yang sedap?
  • TAK TAHU bahan apa nak guna buat coklat yang sedap & menarik?
  • TAK TAHU bagaimana nak promosi coklat yang dah siap. Nak jual kat siapa? Bagaimana nak jual ?
  • Banyak lagi sebenarnya masalah-masalah lain..

Saya juga seperti apa yang anda hadapi sekarang. Tapi…

Jangan Khuatir! Setiap Masalah Mesti Ada Jalan Penyelesaiannya kan!

Siapa Saya Ni Nak Membantu Anda?

Saya la Farin !

Nama saya Fariha Norbaya Ismail atau lebih dikenali sebagai Farin merupakan Graduan Universiti Islam Antarabangsa UIA dalam Fakulti Sains Kemanusiaan.

Saya telah berkecimpung dalam dunia keusahawanan ni selepas tamat saja belajar di UIA, hampir 4 tahun sudah. Selain daripada mengusahakan coklat buatan tangan, saya juga menghasilkan produk-produk seperti cupcake, kek fondant, biskut raya dan beberapa produk lain. Saya telah menubuhkan Farinme Cupcakes House (TR 0082567-K) yang hanya beroperasi dari rumah saya sahaja!

Lihatlah antara beberapa tempahan tak seberapa yang saya terima :

 

Cuba anda lihat pula akaun bank yang menunjukkan duit yang masuk daripada bisnes coklat saya ni dan beberapa produk-produk lain juga.

Saya turut mengadakan bengkel untuk membuat coklat,cupcake, kek dan sebagainya di rumah saya kepada yang benar-benar berminat .

Ni antara bekas peserta kelas coklat saya

Malah kisah kisah kejayaan saya turut dirakamkan dalam surat khabar sinar harian edisi Negeri Terengganu..

Tujuan saya menceritakan kepada anda bukanlah untuk membangga diri. Tetapi sekadar bukti dan kejayaan yang saya miliki yang melayakkan saya membantu anda.

Sekali lagi saya bertanyakan kepada anda dengan serius,

Adakah anda benar-benar ingin tahu bagaimana membuat coklat hand-made yang sebenar seperti di bawah ini?

YA, Farin..

Saya sudah tidak sabar-sabar untuk membuat coklat hand made saya sendiri!

Dan ingin menjana pendapatan dengan coklat hand made ini!!

Cepatlah bagitahu bagaimana caranya!!

YA! Inilah “Secret” Yang Saya Simpan Selama Ini. Saya Bongkarkan Istimewa Untuk Anda.

Memperkenalkan..

PAKEJ “PAKAR COKLAT”

***Ini adalah sebuah ebook dalam format pdf dan dibaca secara digital.

TIADA MASA? BUKAN LAGI PENGHALANG ANDA BERJAYA!!

Amat berguna bagi mereka yang tiada masa untuk menghadiri kelas membuat cupcakes dan coklat. Penerangan dalam e-book yang amat mudah difahami. Setiap langkah diterangkan dengan terperinci berserta gambaran yang sangat menarik. Amat berbaloi untuk dimiliki. Tahniah Farin kerana menghasilkan e-book yang menarik

ROSMA
Bekas Peserta Kelas Cupcakes
Pembeli E-Book Pakar Coklat

http://amsorrhomecupcakes.blogspot.com
FB: rosma sembok

SEBUAH PANDUAN YANG LENGKAP!

E-book Pakar Coklat ni sangat bagus & dilengkapi pelbagai tips menarik dunia baking. Memang untung kalau beli. Penerangan yang mudah & jelas. Pendek kata ebook ni memberi jalan bagaimana untuk mulakan bisnes coklat & kek.

KKelas coklat yang saya hadiri juga amat mudah difahami serta menggunakan peralatan yang lengkap & mudah di dapati.

Nasihat saya, Belilah ebook ini & anda akan teruja dengan ilmu yang terkandung di dalamnya!

Tahniah Farin dan Yusaini atas penerbitan Pakar Coklat!

SHARIFAH MILLAH
Bekas Peserta Kelas Coklat
Pembeli E-Book Pakar Coklat

Blog : http://miladelight.blogspot.com
FB: sh millah

 

Apakah Yang Terkandung Dalam Pakej Pakar Coklat Ini?

Modul 1: Teknik Membuat Coklat Compound

Modul ini saya hasilkan khas untuk anda yang mahukan hasil yang pantas. Oleh itu dalam modul ini ,antara perkara yang saya dedahkan adalah:

  • Anda dapat mengetahui perbezaan di antara coklat compound dan couveture (m/s:7)
  • Ketahui teknik mudah untuk membezakan antara coklat compound dan couverture. Ditunjukkan dalam muka surat 8
  •  Panduan ini dilengkapi dengan gambar rajah bagi memudahkan anda faham!
  • Anda akan mudah faham kerana saya menunjukkan langkah demi langkah apa yang perlu dilakukan. Seolah-olah saya sedang mengajar anda
  • Anda didedahkan kepada 7 jenis coklat hand made dan daripada 7 anda akan diajar 3 teknik membuat coklat yang popular dan permintaan tinggi!
  • 3 perkara yang perlu anda elak dalam membuat coklat hand made iaitu _______, _______ dan ______.
  • Ketahui teknik sebenar mewarnakan coklat cara pakar!
  • Saya sediakan satu bonus khas untuk anda iaitu Teknik __________.
  • Ketahui cara sebenar Simpan Coklat & Kaedah Mencuci Acuan supaya …
  • Saya bongkarkan kepada anda aneka resepi coklat dan inti ( filling) Saya juga bocorkan lubuk penting iaitu alamat alamat supplier barang-barang/peralatan coklat
  • Dan banyak lagi!

Antara screen shot modul ini :

Modul 2: Teknik Membuat Coklat Couverture

Modul kedua ini lebih anda didedahkan rahsia yang menjurus kepada :

  • Apakah 4 ciri utama coklat couverture?
  • Bagaimanakah cara memastikan chocolate couverture di kedai?
  • Teknik mencairkan coklat hand made dengan lengkap sekali gambar rajah!
  • Ketahui teknik membuat coklat jenis oreo,lohichoc dan mewarnakan coklat anda!
  • Ia lengkap dengan gambar langkah demi langkah!
  • Dan banyak lagi!

Antara screen shot modul ini :

Modul 3: Teknik dan Strategi Pemasaran Coklat

Huraian :

  • Setelah anda berjaya membuat coklat, sudah pasti anda tidak sabar-sabar untuk memasarkan coklat anda bukan?
  • Dalam modul ini saya akan terangkan kepada anda 6 strategi utama yang saya sendiri gunakan selama ini. Anda nak tahu?
  • Saya terangkan kepada anda langkah demi langkah di dalam modul ini!

Modul 4: Idea dan Pelan Tindakan Bisnes Coklat

Dengan modul ini anda akan :

  • Tidak hilang fokus untuk bergelar usahawan coklat yang berjaya kerana saya telah menyediakan satu pelan tindakan yang lengkap untuk anda bertindak pantas!
  • Mengetahui bagaimana teknik meletakkan harga coklat dengan cepat!
  • Didedahkan 3 idea utama yang menjadikan coklat anda lebih nampak sedap dan berkualiti!
  • Dan banyak lagi..!

 

HANYA COPY & PASTE!!

Ebook yang mudah ni sesuai untuk sesiapa yang tidak mempunyai masa menghadiri kelas!!Hanya perlu membaca dan mempraktikkan cara-cara membuat homemade chocolate yang akhirnya boleh menjana pendapatan keluarga..

Saya sendiri sudah merasainya sekarang.. Anda bila lagi?

ASMAH ZAINAL ABIDIN
Bekas Peserta Kelas Coklat
Pembeli E-Book Pakar Coklat

http://dhousechocolate.blogspot.com/
FB: asmah zainal abidin

Ya!, 4 modul utama kesemuanya khas untuk anda. Modul yang boleh dikatakan sebagai lengkap untuk mengetahui cara buat coklat hand made dan seterusnya berjaya menjana pendapatan dengannya.

Pasti inilah panduan yang anda cari selama-lama ini kan?

“Mengapa Saya Sarankan Anda Patut Memiliki Ebook Ini?”

  • Ia mudah difahami dan ringkas. Tiada ayat bunga-bunga yang meleret-meleret.
  • Disertakan dengan panduan bergambar lagi. Ibarat saya sedang mengajar anda membuat coklat secara ‘live’ depan anda.
  • Teknik yang kongsikan dalam panduan ini terbukti berkesan DIJAMIN. Saya telah menggunakan teknik yang sama tetapi Cuma berbeza pada ___________. Dan anda sendiri lihat setiap hari ada sahaja tempahan coklat yang saya dapat.
  • Anda boleh membaca dan mempraktiknya pada bila-bila masa. Bila coklat anda sudah siap, bagilah kawan-kawan rasa dulu sebagai tester awal anda. Percayalah! Selepas itu anda akan menerima tempahan yang pertama.
  • Untuk pengetahuan anda, 4 modul utama ini disusun mengikut turutan untuk memudahkan anda mempraktiskan apa yang diajar. Ikut sahaja .
  • Dan sebenarnya banyak lagi kelebihan ebook ini. Anda akan berasa satu kenikmatan yang luar biasa di kala coklat buatan tangan pertama anda siap. Percayalah..

Bayangkan ... Apabila Purata 2 Orang Menempah Coklat Anda Setiap 1 Minggu Untuk Dijadikan Doorgift Kenduri Kahwin =RMXX,000 Sebulan

  • Keuntungan perniagaan coklat adalah melalui tempahan pukal yang ditempah oleh pelanggan.
  • Biasanya bakal pengantin tempah coklat untuk dijadikan cenderahati kepada tetamu, malah untuk dijadikan hantaran pun ada juga.
  • Dan ada juga tempahan untuk dijual di pesta konvokesyen dan memang terbukti coklat hand made sekarang mempunyai PERMINTAAN TINGGI!

Bayangkan, setiap minggu, anda menerima 2 tempahan untuk doorgift!

1 tempahan biasanya 1000-1500 biji coklat

Sebiji coklat anda letak harga paling minimum la =RM1.00

RM1 x 1500 coklat = RM1,500 seminggu x 2 tempahan = RM3,000

Maka, 1 bulan bersamaan = RM3,000 x 4 minggu sebulan = RM12,000

Antara Tempahan Saya Terima!

Antara Resit Saya “Beri” Kepada Pelanggan..

Apakah perasaan anda apabila anda menerima tempahan macam di atas?

Tunggu Apa lagi, klik butang tempah di bawah!

Apa kata Penasihat Kewangan tentang ebook ini..

KUASAI 'SKILL' INI UNTUK BUAT LEBIH BANYAK WANG!

Sebelum ni dalam mana-mana seminar kewangan yang
saya jalankan, ramai yang tertanya-tanya saya bagaimana
nak buat lebih banyak wang, kalau boleh dengan modal
yang minima tetapi boleh buat untung berkali ganda!

Ramai yang mengharapkan saya memberikan jawapan dan
cadangan untuk melabur dalam produk pelaburan.
 
Sebaliknya ramai yang kecewa apabila mendapat tahu
jawapan yang saya berikan.

Kenapa?

Sebabnya saya tak mencadangkan mana-mana alat atau
produk kewangan yang ada di pasaran tetapi saya hanya
mencadangkan kepada mereka untuk melabur dalam diri
sendiri terlebih dahulu.

Bagaimana?

Caranya adalah dengan belajar menguasai sesuatu 'skill'
terlebih dulu,kemudian gunakannya untuk mendapatkan
lebih banyak wang!

Contohnya seperti mana yang ditunjukkan dalam Ebook
Pakar Coklat ini. Penulisnya telah mempermudahkan
cara untuk menguasai 'skill' pembuatan coklat dan
cara memulakan bisnes 'handmade chocolate' yang
mempunyai permintaan yang sangat tinggi di luar sana.

Jadi laburkan sedikit wang anda untuk menguasai 'skill'
ini, jika anda ingin menambah pendapatan melalui
bisnes coklat (buatan tangan anda sendiri) kerana teknik
yang diajar sangat mudah dan praktikal untuk dilakukan
oleh sesiapa sahaja.


Ikhlas,

 

Khairulnahar a.k.a Thinkerich
Konsultan Motivasi Kewangan
www.Ebook.KewanganPeribadi.Com


Jadi, anda sebenarnya tiada alasan lagi untuk tidak memiliki ebook ini. Mereka adalah di antara yang terawal memiliki ilmu dan teknik rahsia yang saya miliki dengan bayaran yang cukup mahal.

Tapi anda amat bertuah pada hari ini, kerana semua ilmu dan pengalaman yang saya kongsikan ada semuanya dalam pakej Pakar Coklat ini.

Saya sarankan …

Jika Anda Memiliki Ebook Pakar Coklat Sekarang, Saya Akan Berikan Anda 5 Killer Bonus Bernilai RM430 Secara PERCUMA!! Terbaik Lah..

Aneka Resepi Kek Coklat Lembap Bernilai RM97 Free!

  • Koleksi resepi kek coklat lembap ini jika anda pandai amik peluang, ia akan menjadi satu lagi aksesori kepada produk perniagaan anda!
  • Ia merangkumi pelbagai resepi kek coklat yang enak dan pasti ada permintaan.

Koleksi Resepi Cupcakes, Topping & Tips Rahsia Baking Bernilai RM97 Free!

  • Jangang pandang sebelah mata bonus ini!
  • Dengan bonus ini anda boleh menambah kepakaran anda bukan sahaja coklat, malah anda juga boleh menerima tempahan cupcake.
  • Saya juga telah menjana pendapatan yang lumayan daripada cupcake yang buat.
  • Saya berikan bonus ini secara percuma kerana saya mahu anda mempelbagaikan produk anda dan saya pasti keuntungan juga berganda!
  • Terdapat beberapa pihak sanggup bayar kepada saya dengan nilai yang tinggi untuk saya kongsikan bonus ini. Tetapi, hari ini saya berikan anda PERCUMA jika anda dapatkannya sekarang!
  • Bonus Koleksi cupcake ini mesti menjadi milik anda juga kerana ia adalah rahsia buat cupcake yang pasti ade demand. Tak caya?

Lihat Bukti Tempahan Cupcake Saya Terima

 

Memang Berat Nak beri BONUS ni PERCUMA kerana

Kad Keahlian VIP Team Pakar Coklat Bernilai RM199 Free!

Dengan Kad VIP anda akan dapat akses eksklusif untuk mendapat pelbagai tawaran istimewa pada masa hadapan.

Kalkulator Harga Coklat Bernilai RM37 Free!

Anda tidak perlu pening-pening lagi untuk buat kira-kira berapa nak letakkan harga coklat. Dengan kalkulator ini, anda Cuma masukkan beberapa nombor sahaja, terus dapat jawapan kurang dari 10 saat!

Customer Support
Sampai Berjaya (24 x 7)

Tidak Ternilai Harganya!

 

Untuk bonus ini, ianya merupakan satu sesi saya bersama pelanggan saya, iaitu anda! Ya, melalui ‘Customer Support 24 x 7’ ini, anda boleh terus bertanya dan berkongsi pendapat melalui email atau terus hubungi saya dalam tempoh 24 jam dari 7 hari seminggu. Ya, insyallah saya dapat membantu. Layanan yang terbaik juga akan diberikan kepada anda. Jika ada masa yang senggang, kita juga boleh berdiskusi di Facebook atau ber-YM. Insyaallah..

“Ya, Farin, Saya Berminat Sangat Untuk Belajar Buat Coklat Hand Made. Jadi, Bagaimana Saya Nak Dapat Ebook Ini?”

Ya! Miliki Ebook Ini Sebelum Anda Memulakan Menjana Pendapatan Dengan Coklat!

Jika anda benar-benar serius untuk menjadikan coklat hand made sebagai produk utama perniagaan anda. Inilah ebook panduan yang anda cari sekarangi ini! Saya memberikan jaminan kepada anda 30 hari wang dikembalikan jika anda tidak berpuashati dengan teknik dan rahsia yang terkandung dalam ebook ini.

Jadi setelah berbincang dengan rakan kongsi saya, dan kami hampir bergaduh untuk menetapkan harga pada awalnya ialah

RM 199

Saya katakan ini tidak adil untuk anda yang baru berjinak-jinak untuk membuat coklat ini, maka saya turunkan harga kepada

RM 159

Tapi, saya meletakkan satu harga promosi yang tak masuk akal iaitu :

RM150

 Kepada  777  600 Pembeli Terawal Sahaja..

Tapi ingat! Jika anda memiliki Pakej Pakar Coklat ini anda hanya perlu melabur sekali seumur hidup iaitu RM150 sahaja! Selepas tarikh ini tamat, harga akan dinaikkan kepada harga asal iaitu RM159. Ingat! Tawaran ini hanya sekejap sahaja…

**Tempahan anda selamat diterima walaupun pada pukul 3.00pagi

DARI ZERRO KE HERO..

5 thumbs untuk Farin kerana menghasilkan e book coklat & membuat kelas coklat! Ia amat membantu saya untuk menjana side income!

Saya amat beruntung kerana dapat mengikuti kelas coklat Farin & tips2 yang diberikan juga amat berguna!

TAHNIAH DAN SYABAS SAYA UCAPKAN!

Misuarina
Bekas Peserta Kelas Coklat

Fb : nur misuarina

Cuba Anda Lihat Kembali Nilai Pelaburan Anda Dalam Pakej Pakar Coklat Ni..

No.

Modul

Nilai

Teknik Membuat Coklat Compound

 

Teknik Membuat Coklat Couverture

RM100 

Teknik dan Strategi Pemasaran Coklat

 

Idea dan Pelan Tindakan Bisnes Coklat

 

Bonus 1: Aneka Resepi Kek Coklat Lembap

RM97 Percuma

Bonus 2 : Koleksi Resepi Cupcakes, Topping & Tips Rahsia Baking

RM97 Percuma

Bonus 3 : Kad Keahlian VIP Team Pakar Coklat

RM199 Percuma

Bonus 4: Customer Support Sampai Berjaya (24 x 7)

Sungguh bernilai (Percuma)

Bonus 5: Kalkulator Harga Coklat

RM37 Percuma

 

Nilai pelaburan sebenar anda :

RM150 sahaja

Benar sekali! Nilai pelaburan sekali seumur hidup anda lakukan hanyalah RM150 sahaja buat masa ini sahaja. Miliki sekarang..

Selain itu juga saya memberikan jaminan satu pelaburan tanpa risiko untuk anda kerana..

Jaminan Wang Dikembalikan 30 Hari Tanpa Banya Soal!

Ini satu pelaburan tanpa risiko yang pernah anda miliki. Sama ada anda mendapatkan pakej pakar coklat ini atau tidak. Anda tidak akan rugi apa- apa. Jika anda rasa kandungan ebook ini tidak memberi manfaat kepada anda, saya akan pulangkan duit anda tanpa banyak soal.

Miliki Pakar Coklat Sekarang Kerana..

  • Anda akan belajar bukan sahaja teknik membuat coklat, malah anda didedahkan teknik pemasaran coklat yang jarang didedahkan oleh mana-mana usahawan coklat sebelum ini. Tempah sekarang
  • Berita gembira untuk anda, dapatkan Pakej Pakar Coklat hari ini dengan harga RM150 sahaja. Ya! Dengan harga kurang daripada RM399 anda mampu bergelar usahawan coklat yang berjaya sekarang! Jadikan ebook ini milik anda
  • Anda tidak perlu bimbang tentang kualiti Pakej Pakar Coklat. Jaminan pulangan wang 30 hari diberikan kepada anda tanpa banyak soal. Grab pakar coklat tanpa risiko
  • Jika anda miliki ebook pakar coklat sekarang, anda akan mendapat killer bonus yang bernilai RM430 secara PERCUMA! – Cepat sebelum terlambat!
  • Jika anda mengharapkan harga RM150 ini akan dikurangkan, anda tersilap kerana saya tidak akan mengurangkan harga , malah mungkin akan dinaikkan pada harga asal sebelum ini. Dapatkan sekarang!
  • Kejayaan anda dalam membuat coklat membuatkan saya gembira! KLIK untuk miliki sekarang!

Anda sebenarnya “Tiada Alasan” untuk TIDAK memiliki ebook ini!

Pakar Coklat dihasilkan eksklusif kepada anda yang benar-benar serius sahaja ingin menjana pendapatan dengan bisnes coklat. Ia bukan teori semata-mata, tetapi penuh dengan nilai praktikal yang saya sendiri amal selama ini.

Jadi, saya syorkan kepada anda untuk memilikinya sekarang untuk memastikan anda bertindak segera melangkah sebagai usahawan coklat yang berjaya. Lakukan tempahan segera.

 

Salam kejayaan untuk anda!

Fariha Norbaya Ismail@ FaRiN
Penulis dan Penerbit Ebook Pakar Coklat
SMS Hotline : 017-9180172

P.S: Pakej Pakar Coklat adalah teknik sebenar seorang yang bukan graduan dalam bidang masakan tetapi berjaya menjana pendapatan hanya dengan coklat! Jika saya boleh lakukan,mengapa tidak anda. Tempah sekarang!

P.P.S: Bersama pakej ini, saya juga menyediakan bonus-bonus hebat yang sudah pastinya bernilai tinggi yang boleh membantu melipatgandakan keuntungan perniagaan anda!

P.P.P.S: Harga yang ditawarkan buat masa ini adalah harga promosi. Ianya sangat murah berbanding apa yang anda pasti perolehi. Harga tersebut akan naik mendadak sebaik sahaja tempoh promosi tamat dan kuota dipenuhi. Klik sini untuk membuat tempahan.

 

Affiliate : Soalan Lazim : Disclaimer

Hakcipta Terpelihara © 2011 PakarCoklat.Com. All Rights Reserved

Penaja Utama : FARINME CUPCAKES HOUSE
(TR 0082567-K)